Quad-X WEED EXTERMINATOR & WIPEOUT

Kategori:

Pris:
Ring for en pris.

Xterminator og Wipeout tager næste skridt ind i den tid hvor en ATV virkelig nytter..

Husk at i Irland har ATV og en gammel Land Rover i årtier været det naturlige trækkende redskab – derfor producerer Irland idag de bedste redskaber når det virkelig gælder! Ikke de billigste, bare de bedste…

Model XTERMINATOR.: (ekstra påførings rulle)
Quad-X´s innovative ingeniør team har til Xterminator® udviklet et dobbeltrulle system. Den første rulle løfter ukrudtet op, og påføre væske på undersiden af bladene – den anden rulle har to funktioner, dels som ekstra sikkerhed for 0-spild idet den fungere som reservoir ved at opsamle evt. dryp, således hindres afsvidning af græs/kløver/afgrøde som uhensigtsmæssig bliver ramt af dryp – og vigtigere endnu virker ekstra rullen sådan at den udreder sammenfiltringer af ukrudt. Dermed sikres du yderligere perfekt og komplet påføring af kemikalie. Ingen gør det bedre!

Model WIPEOUT.: (ekstra påførings rulle og detektor)
Oveni dobbelrulle systemet får du med Quad-X Wipeout® yderligere et ukrudt detektorsystem som automatisk tilføre kemikalien på rullerne efter behov, så kan du koncentrere dig om at køre. Dermed opnås optimal påføring uden unødig spild af kemikalie når du kun behandler områder med punktvise behov for behandling. Selv om Wipeout har detektor kan du også manuelt justere væskeflow hvis vegatationen er meget tæt.

Altså tilbyder Wipeout store kemikalie besparelse over normale systemer – og kan derfor benyttes i områder hvor det er upassende at benytte bom sprøjtning.

Specifikationer:

  • Alle ovenstående fakta gælder Xterminator og Wipeout
  • Xterminator har dobbelrulle.
  • Wipeout har dobbelrulle og ukrudts detektor.