QUAD-X FODERVOGN

17.500 DKK inkl. moms (14.000 DKK ekskl. moms)

Kategori:

Pris:
Excl. moms 14.000,- kr.
Incl. moms 17.500,- kr.

Beskrivelse:

Quad-X fodervogn – en fremstillet i Irland hvor de har store bestande af fritgående får og lam.

Med din ATV kan du nu billigt, enkelt og hurtigt ligge foder ud på i det for at bære på tunge sække.

NYHED til dig som er skovejer med ønske om en god vildt bestand – eller dig som har får og lam…

Med en fodervogn fra Quad-X bliver det nemmere, hurtigere, billigere.. Har du får med lam styrker denne metode udviklingen af dine lam..

Forestil dig.. slut med fodertrug og sække… En Quad-X fodervogn vil lette din hverdag, spare tid og samtidig minimere foderspild.

En Quad-X fodervogn laster 350 kilo på en gang og der medfølger trælåg, så foderet forbliver tørt mens du kører. Vognen kan kobles på din ATV eller andre køretøjer med almindelig kugletræk.

Indbygget i vognen er der en justerbar doserings mekanisme. Du kan justere fodermængde uden at stige af din ATV. Sneglen drives af hjulene sådan at vognen automatisk ligger en dynge for hver ca. 180 cm. Du kan justere mængde sådan at vognen doserer mellem ca. 0,5 og 2 kilo efter dit valg.

Afstanden på 180 cm er et bevist klogt valg. Når foderet ligger i dynger æder fårene eller vildtet hoved mod hoved og tramper dermed ikke foderet til svind og spild. Har man lam ellere svage får kan de døje med at få plads ved et trug. Ved brug af fodervogn er der ingen problemer for svage dyr.

Vildtfodring er også en mulighed. Enten for god jagt bestand – eller hvis du ønsker at holde vildtet ude fra et nyplantet skov område for at beskytte topskud og nye skud på dine træer.

Specifikationer:

  • Kapacitet 350 kg.
  • Beholderen er galvaniseret for lang levetid.
  • Store 22 x 11-8 hjul som køre ovenpå i bløde arealer.
  • Top låg beskytter med regn.
  • Justering mellem ca. 05-2 kilo foder dynger.
  • Letter din hverdag og beskytter dine dyr.
  • Kugletræk.