POLARIS RZR 170 EFI UTV TIL BØRN OG UNGE

43.125 DKK inkl. moms (34.500 DKK ekskl. moms)

RZR er en seriøs UTV, eller lad os kalde det en lille bil til de lidt større børn. Automatisk PVT gear med frem, neutral og bak. Stabil og slidstærk maskine som starter hver gang er lig med glade børn og glade forældre! Med styrtbøjlen yder denne maskine mere beskyttelse end de traditionelle ATV’er. Samtidig er der plads til en medpassager, og så har maskinen et rigtig rat… som en rigtig bil!!! Hvilket barn ville ikke drømme om at give kammeraterne en tur i denne sjove RZR til børn!

Med en effektiv 169cc, 4-taktet, luftkølet, motor med benzin indsprøjtning, er dette en frisk maskine som børnene vil elske at køre i, i mange timer. Slag fra ujævnheder i underlaget bliver absorberet af professionelle fjedre. A-arme med 127 mm vandring supplere affjedringen for og bag, og sørger for en komfortabel kørsel over hårdt/groft terræn, samt en høj grad af stabilitet! RZR 170 efi bliver leveret med hjelm, styrtbøjler, dødemandssnor og markeringsflag. RZR 170 efi er en mere sikker løsning end traditionelle ATV’er.

Automatgear med frem,neutral og bak (PVT)

Robust stålramme konstruktion

Farve: Hvid eller sort

Polaris børnen RZR er til to personer og med styrtbøjle. Så kan børnene trygt kører ud på oplevelser med søskende og kammerater.
Denne utv maskine skaber fælles oplevelser for store og små.

Specifikationer:

Motortype:4-takt indsprøjtning
Volumen:169 ccm
Drivsystem:Kæde
Gearsystem:Automatisk PVT Gear: F/N/R
Fjedring for:Single A-arm med 127 mm vandring.
Fjedring bag:Dualshock svingarm med 127 mm vandring.
Forbremse:Hydraulisk skivebremser
Bagbremse:Hydraulisk skivebremser
Fordæk:25×9-12
Bagdæk:25×9-12
Tørvægt:227
Mål:L/B/H 2160/1220/1400mm
Frihøjde:150 mm
Instrumenter:Temperatur indikator. N/R lampe
Farve:Hvid eller Sort