Polaris RANGER EV, UTV EL-BIL CAMO

146.875 DKK inkl. moms (117.500 DKK ekskl. moms)

Polaris ranger ev, en lydløs utv el-bil med rigtig god økonomi.

Ranger EV er en lydløs el crosser, der kræver meget lidt vedligehold. Den har 4-hjulstræk og turf-funktion som skåner underlaget (fx græs), samt en meget lille drejeradius som gør den super manøvredygtig. Lastekassen har tipfunktion med hydrauliske stempler (hjælpefinktion) og stor lastekapacitet. God både til inden samt udendørs arbejdsbrug, bl.a. park, anlæg, kommuner, kirkegårde, boligforeninger, entreprenører og landbrug. I drivhuse og haller er den også perfekt da du slipper for udstødningsgasserne. Vi har solgt disse EL ATV’er til fx. planteskoler som er ekstremt tilfredse med både trækkraft og det højnede arbejdsmiljø el-atv’erne bidrager til.

Mange forbinder en EL atv med Gator, John Deeres svar på en el-UTV. Vi må dog påpege, at Polaris er det brand, som i længst tid har produceret denne type terrængående UTV’er, – og Polaris ligger helt i front kvalitetsmæssigt. Vi vil anbefale dig at prøve en Polaris EL-ranger, den er stærk, har stor rækkevidde og så er komforten i top!

Polaris El Ranger har en rækkevidde på op til 50 km på en opladning og leveres med indbygget lader (48 Volts system) med 8 stk. vedligeholdelsesfrie gelébatterier.
Her får du et unikt køretøj, hvor både effektivitet, miljø, økonomi og arbejdsmiljø sættes i højsædet.

God kapacitet på ladet og trækkraft på anbefalede 700 kg. på krogen.

Ergonomien i kabinen giver perfekt komfort til både fører og passager. God benplads, justerbart rat og behagelige sæder sørger for, at to voksene sidder godt, samtidig har den problemfri og ergonomisk korrekt ind- og udstigning.

Polaris Ranger EV UTV har en behagelig kabine med en god, opret siddestilling, godt udsyn og justerbar ret. Instrumenteringen er enkel og gør maskinen let og behagelig at betjene. En god polstring af sæderne giver ekstra god komfort. Ranger EV UTV’en har handskerum med vandtæt pakning, kopholdere og god opbevaring under sæderne.

Specifikationer:

Motortype:48 volt højeffekt vekselstrømsmotor
Drivsystem:Kardan
Gearsystem:3-speed gearkontakt. med spærring. Turf, 2WD, 4WD
AWD:Standard
Fjedring for:MacPherson 203 mm vandring
Fjedring bag:Dobbelte A-arme (ALS) 229 mm vandring
Forbremse:4 hjul hydrauliske skivebremser med dobbelte frontkaliber
Bagbremse:4 hjul hydraulisk skivebremser med dobbelte frontkaliber
Fordæk:25×9-12
Bagdæk:25×9-12
Tørvægt:794 kg
Mål:L/B/H 2740 /1440 /1850 mm
Frihøjde:254 mm
Instrumenter:Digital timetæller, strøm indikator, Temperatur lampe, Ladeindikator, Batteri kapacitet
Farve:Camo