Polaris RANGER 570 EPS (TRAKTOR)

123.125 DKK inkl. moms (98.500 DKK ekskl. moms)

Ranger 570 eps utv, en slidstærk polaris maskine med mange muligheder!

Denne utv-model får vi hjem som “traktor-klargjort”, klar til indregistrering som eu traktor.

Selv om den er gjort klar til indregistrering er det selvfølge valgfrit om du vil have plader på.

Ranger 570 har en benzin-motor, der er placeret lidt lavere og længere bagud end på de andre ranger-modeller, dette giver en meget bedre balance i hele maskinen, samt mindre støj. Ranger 570 har 4-hjulstræk og turf-funktion, som sikrer, at underlag som fx græsplæner ikke krattes op. Ladet har tipfunktion og stor lastekapacitet. Denne model kan indregistreres som traktor for lovlig kørsel på offentlige veje og pladser.

Ranger 570 kommer frem i det meste terræn og har også en rigtig god trække-kapacitet. Med uafhængig affjedring (IRS), en frihøjde på mellem 254-305 mm. og 4-hjulstræk ”on demand”, er det let at kører over marker, enge og i skovområder. Kør fx ud med foder til vildt eller frilandsgrise med vores fodervogn eller store ATV-vogn. Monter redskaber og udstyr efter behov og slå dine lavtliggende engarealer eller spred sneglegift, der er rigtig mange muligheder med en Polaris Ranger.

Vi har flere kunder som bruger Ranger 570 til vildtpleje, og i jagtsæsonen bruges den til at transportere nedlagt vildt hjem med. Den er også effektiv inden for landbrug, skovbrug, have- og park-arbejde, anlægsarbejde, entreprenører, planteskoler og som servicebil til festivaler mm.

Vi har et bredt redskabs sortiment, Ranger 570 kan alle vores monteres med, eller trække alle vores redskaber. Med det unikke Lock & Ride system, får du utallige tilpasnings-muligheder for udstyr på din Ranger, og med montagepladerne til sprøjter og spredere er af og på montering hurtigt og let.

Specifikationer:

Motortype:4-takt 1. cylinder
Volumen:567 ccm
Drivsystem:Kardan
Gearsystem:Automatisk PVT AWD 2×4/4×4 H/L/N/R/P
Fjedring for:MacPherson 229 mm affjedring
Fjedring bag:Individuel med dobbelte A-arme (SLA) 254 mm affjedring
Forbremse:Hydraulisk skivebremser
Bagbremse:Hydraulisk skivebremser
Fordæk:25×8-12
Bagdæk:25×11-12
Tørvægt:473 kg
Mål:L/B/H 2790 /1470 /1850 mm
Frihøjde:254 mm
Instrumenter:Digitalt multifunktionsdisplay
Farve:Metallic blå