Chapman TF350 Fodervogn

30.625 DKK inkl. moms (24.500 DKK ekskl. moms)

Kategori:

Pris (med spreder og styreboks):

Excl. moms 24.500,- kr.

Incl. moms 30.625,- kr.

Beskrivelse:

ATV fodervognen TF350 fra Chapman har et fuldt galvaniseret stålstel og elektronisk styreboks med tydelig, digital tæller, som sikre korrekt dosering lige der, hvor du ønsker det. Stor frihøjde gør fodervognen ekstra mobil.

Slip for at slæbe rundt på tunge sække og spar masser af tid. Denne fodervogn levere den ønskede dosering hver gang. Doseringer mellem 0,5 til 2,0 kg. og afstand imellem doseringerne kontrolleres i forhold til farten på den ATV, UTV eller minitraktor som trækker. Indstil mængde og interval af foderdoseringer og vognen vil levere korrekt mængde hver gang.
Simpelt, effektivt og robust design giver en super holdbar og pålidelig ATV fodervogn.

Det elektroniske drivsystem på ATV fodervognen TF350 har få bevægelige dele, de rotere kun når den er i drift. Derved mindskes slidet og du kan roligt trække den over længere afstande. Alle elektrionske komponenter er IP67 godkendte til at funktionere i råt klima. Betjeningen er enkel og kan udføres selv med tykke vinterhandsker, selve displayet er kraftigt belyst så det læt kan aflæses selv i kraftig sollys. Tællefunktionen er let-anvendelig og sikre præcise doseringer, du skal blot tjekke indholdet i vognen fra tid til anden. Strømforbruget er minimalt, derfor vil du ikke opleve problemer med at vognen tømmer ATV’ens batteri for strøm.

ATV vognen TF350 fra Chapman er konstrueret for ekstrem høj holdbarhed. Foder vognen er designet til at tåle ekstreme forhold så som våde omgivelser og frost, alligevel er den let og kan nemt trækkes af alle Polaris atv’er. Med en frihøjde på hele 300 mm, kommer du frem de fleste steder. Hvor end du kan kører med din ATV, vil denne vogn trofast følge med.

Tilbehør

Ekstra store hjul Pris kr. 1.650,- excl. moms
Forhøjer/overbygning Pris kr. 2.125,- excl. moms
Boogie aksel Pris kr. 5.800,- excl. moms