64″ RZR 1000 PRO XP SPORT (BIL)

236.875 DKK inkl. moms (189.500 DKK ekskl. moms)

VI PRÆSENTERER EN NY RZR GENERATION

Tag din kørsel til det næste niveau. Denne nye maskine blev udnævnt til SEMA’s Powersports Vehicle of the Year, og blev givet de højeste karakter for ydeevne, smidighed, kapacitet og alsidighed til de mest krævende off road chauffører.

INDREGISTRER DIN RZR PRO XP SPORT SOM BIL
Denne RZR Pro model kan du få indregistreret som bil. Oplev suset ved at kører igenne landskaber, byer, strand og terræn i denne off-roader. Inden forhindringer, ren frihed!

BANEBRYDENDE EKSTREMT DESIGN
Den nye RZR Pro XP kommer med et banebrydende design. Tankevækkende til mindste detalje, og svær at komme uden om. Maskinen er en kombination af ydeevne og brancheførende komfort og funktioner.

PRO POWER
Polaris RZR-modeller har flere sejre og mesterskaber end nogen anden maskine af denne type. Dette vinderkoncept har nu fået den nye, kraftfulde ProStar-motor, med re-designede filtrer, der leverer endnu flere HK og utrolig acceleration.

FANTASTISK AFFJEDRING
RZR 1000 Pro XP kan levere hele 55,9 cm vandring i affjedring på individuelle Trailing A-arme, og har justerbar FOX 2,5 fjedre. Dette system giver et rigtig god komfort, samt den maksimale kontakt til underlag.

PRO CHASSIS
PRO XP har en akselafstand på 243,8 cm, der giver stabilitet. Samtidig giver det nye chassis øget fleksibilitet, der holder den valgte linje i kurver bedre. Den har bedre frihøjde, selv midt under ​​maven, og en smallere drejningsradius. Generelt er smidighed og køreegenskaber forbedret.

FØRERPERFEKTION
Du bliver et med nye PRO XP. Centreret og lav førerposition. Nyt ratdesign med lige bund, der kan justeres i dybden teleskopisk, og kan hæves og sænkes.

ROCKFORD FOSGATE® AUDIO
Et fabriksinstalleret og fuldt integreret lydsystem som er tilpasset køretøjet. Rockford Fosgate har designet et system specielt til PRO XP-platformen. To fronthøjttalere under instrumentbrættet, og to front-diskanthøjttalere på A-søjlerne. Med ambitionen om, at være det mest kraftfulde og højtydende system, som branchen nogensinde har oplevet, konstrueret af de fineste materialer og bygget til at være ekstremt robust og holdbar.

PRIMA BELYSNING
Visuelt aggressiv LED-belysning forbedrer ikke kun synlighed og visuelt overblik i mørke, men den giver også den nye PRO XP det fantastiske udseende. Belysningspakken indeholder nye LED-forlygter, og nye LED-baglygter med høj synlighed. Alt i kabinen er baggrundsbelyst med blå LED-accentstrimler.

FORØGET LEVETID PÅ VARITORREMMEN
Et helt nyt design på variatorerne, der er mere åbent end før, giver en langt større luftstrøm gennem komponenterne. Dette, kombineret med en øget hastighed for den sekundære variator, som yderligere øger luftstrømmen, skaber en stærkt forbedret afkøling af variatorsystemet. Effekten af ​​dette forbedrer bæltets levetid, og skaber et variatorsystem, der reagerer lynhurtigt, når det accelererer.

EN DRIVELINE, DER KAN KLARE DET MESTE
Denne drivlinje er den stærkeste, vi nogensinde har skabt. PRO XP har stærkere drivaksler, en forstærket gearkasse og stærkere frontgear. Alt dette er pakket i det stærkeste chassis, vi nogensinde har produceret, et chassis uden boltsamlinger. 30 tommer hjul er ikke noget problem på denne maskine.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER FOR 64″ RZR 1000 PRO XP SPORT (BIL)

Motortype:2-cyl 4-takt Turbo Doch
Volumen:925 ccm
Drivsystem:Kardan. High Performance True On-Demand AWD/2WD
Gearsystem:Automatisk PVT 2×4 4×4 True On-Demand Gear: P/R/N/L/H
AWD:Standard
Fjedring for:Individuel med dobbelte A-arme 508 mm. vandring. Justerbar Fox 2,5
Fjedring bag:Individuel med dobbelte A-arme 559 mm. vandring. Justerbar Fox 2,5
Forbremse:Hydraulisk skivebremser
Bagbremse:Hydraulisk skivebremser
Fordæk:30 x 10-R14 M71
Bagdæk:30 x 10-R14 M71
Tørvægt:735 kg.
Mål:L/B/H: 3200 mm/ 1630 mm/ 1873 mm
Frihøjde:368 mm
Instrumenter:Ride Command 7″ Glove touch Display
Farve:Rød