60″ RZR TRAIL S 1000 EPS TRAKTOR

149.375 DKK inkl. moms (119.500 DKK ekskl. moms)

Denne RZR model er forberedt til indregistrering som Traktor. OBS. Levering fra Juli 2021

TAG PÅ TUR MED DEN NYE POLARIS RZR TRAIL S 1000

Mere agil og med den bedste komfort til dato. Vi introducerer Polaris´ helt nye, 60 tommer brede, RZR Trail S 1000 Premium, der er optimeret til et helt nyt niveau.

Med den kraftfulde ProStar 999cc med dobbelt overliggende knastaksler, 2 cylindres motor, og vejer kun 651-kg. Den nye maskine har (EBS) motorbremsesystem og højtydende, firehjulstræk ”On Demand”, der automatisk kobler til, når der er behov for det.

Modellen der tilbydes kunder i Europa, har LED forlygter samt elektronisk servostyring (EPS).

Og er med premium 2” Walker Evans Needle Shocks, som er fuldt justerbare med 16-positioner.

Bygget til stierne

Med en bredde på blot 60-tommer, har RZR Trail S 1000 den korteste akselafstand set på tværs af RZR’s line-up. Det gør det lettere at manøvrere på smalle steder. Lille venderadius, hurtigt tilkoblende firehjulstræk ”On-Demand”, og klasse-førende frihøjde på 31,8 centimeter, giver enhver kører mulighed for at tackle det hårdeste terræn.

RZR Trail S 1000 har, for sin størrelse, et klasseførende forhold imellem HK og vægt, som leverer ekstrem hurtig acceleration. RZR Trail S 1000 kombinerer ydeevne og udholdenhed og har en mere holdbar kobling og længere levetid på trækremmen. Dertil kommer stærkere, 27″, 8-lags GBC Dirt Commander dæk med stor punkteringsmodstand.

Komfort hele dagen

Med 31,1 cm vandring på fjedrene foran, 33,5 cm bagpå samt justerbare Walker Evans Needle Shocks støddæmpere, er affjedringen helt i top. For endnu bedre førerkomfort, er der justerbart rat, mere benplads, justerbar sæde position og forbedrede sæder, der sikrer korrekt kropsholdning. Opbevar mere udstyr med de nye opbevaringsmuligheder i kabinen, og se køretøjsinformationer på det digitale display.

Styrtbøjle og robuste døre er standard, som giver kørerne mere beskyttelse ved at holde grene, snavs og mudder ude af kabinen.

Moderne stil

Skil dig ud med den moderne og rene stil i den nye RZR Trail S i Polaris Blå, med fed grafik og røde detaljer, herunder kontrastrøde fjedre. Model 2021 RZR Trail S 1000 kan prale af de fede LED lygter som også er på Xtreme Performance modellerne. Der er et væld af nye design funktioner, herunder front og ”hætte” design, nye kofangere, aluminium hjul, bagside paneler, ny styrtbøjle og døre. Indenfor er cockpittet blevet redesignet med opdateret sædestyling, et nyt rat og opdateret display.

Fås som traktor 40 km/t samt standard model

TEKNISKE SPECIFIKATIONER FOR 60″ RZR TRAIL S 1000 EPS TRAKTOR

Motortype:ProStar 1000 motor
Volumen:999 cc.
Drivsystem:Kardan. High Performance True On-Demand AWD/2WD
Gearsystem:Automatic PVT P/R/N/L/H
AWD:Standard
EBS:Standard
Fjedring for:Dobbelt A-arme med stabiliseringsbar. 2 in Walker Evans Needle Shocks, justerbar i 16-positioner
Fjedring bag:Dobbelt A-arme med stabiliseringsbar. 2 in Walker Evans Needle Shocks, justerbar i 16-positioner
Forbremse:4-hjuls hydrauliske skivebremser med Dual-Bore for- og bag-kaliber
Bagbremse:4-hjuls hydrauliske skivebremser med Dual-Bore for- og bag-kaliber
Fordæk:27 x 9-12; GBC Dirt Commander på alufælge
Bagdæk:27 x 11-12; GBC Dirt Commander på alufælge
Tørvægt:560 kg
Mål:274.3 x 152.4 x 182.9 cm
Frihøjde:31 cm.
Instrumenter:Analog Dial with 2″ LCD Køre informations center
Farve:Blå