Grenaa Skov og Have har Djurslands bedste motorsave

Hos Grenaa Skov og Have på Djursland i Østjylland går du aldrig ned på udstyr. Vi har de bedste motorsave på markedet og er specialister indenfor udlejning, salg og service af motorsave.

Det kan ofte være svært at finde gennem junglen af udbydere af motorsave, men hos Grenaa Skov og Have på Djursland i Østjylland er du sikret en viden og erfaring, som kan give en professionel vejledning, når du skal leje eller købe en motorsav.

Læs mere

Lokal og international motorsavsekspert på Djursland

Grenaa Skov og Have på Djursland i Østjylland samarbejder med den anerkendte producent af motorsave, Husqvarna. Samarbejdet betyder, at du med Grenaa Skov og Have på Djursland både får en lokal og international samarbejdspartner, når du køber eller lejer motorsave. Dermed er du sikret den bedste kvalitet til den helt rigtige pris.

Ud over professionel vejledning og salg af motorsave udfører Grenaa Skov og Have på Djursland også service på motorsave, og alle udlejede motorsave bliver naturligvis gennemgået for fejl og slitage, inden motorsavene udlejes igen.

Find din nye motorsav her på hjemmesiden eller besøg Grenaa Skov og Have på Djursland i Østjylland, så finder vi sammen den helt rigtige motorsav, som opfylder alle dine krav og ønsker til en ny motorsav.