ATV – det fedeste køretøj

ATV´eren er det sjoveste køretøjer, et såkaldt terrænkøretøj der kører i alt terræn. ATV´eren er designet til at køre i stort set alt terræn, og kommer altså frem hvor andre køretøjer må give op. Varieteten men en ATV er så stor, at det kun er fantasien der sætter grænser, man får sig altså ikke kun et køretøj der er yderst behjælpeligt – der kan komme frem over alt, men også et køretøj der er sjovt at køre på. En køreoplevelse med en ATV kan ikke sammenlignes med noget andet, man får en på opleveren, og kommer frem hvor man vil.

Normalt er ATV´eren designet til at blive benyttet af en person, men der er nogle udgaver der kan have en ekstra passager ud over køreren med sig, disse maskiner bliver kaldt for en tandem ATV.

En ATV´er har ekstra hjul, og ikke som mange andre køretøjer kun to. Dette bevirker at maskinen er mere stabil og især ved lavere fart er dette en fordel.

Den bedste forhandler af ATV på Djursland – Grenaa Skov og Have ved Frank Hansen

Hos os er kvaliteten altid i top. Når du køber et produkt hos Frank Hansen er du altid sikret at få det bedste, nyeste og fedeste til den bedste pris. Vores konkurrencedygtige produkter lever med garanti op til dine krav. Mangeårig erfaring inden for salg og service af produkter til skov- og havebrug har ført os til der hvor vi er i dag, en af de førende forhandlere i Djursland. Vores produkter er nøje udvalgte, og vi sælger kun maskiner som vi kan stå inden for, kvalitet og designmæssigt. Endvidere står vi altid klar med svar på eventuelle spørgsmål, samt gode råd og vejledning. Både før og efter køb af et produkt.

Frank Hansen anbefaler køretøjet ATV. ATV´eren er et helt unikt køretøj, der lever op til mere end dine forventninger turde drømme om. Med en ATV kan du intet mindre, end komme frem over alt. ATV´eren kan ses som en nødvendighed, en maskine der hjælper dig til at komme frem, hvor man ellers ikke kunne. Eller den kan ses som en hobby. ATV´eren er sjov og spændende at køre på, men den skal selvfølgelig altid bruges med respekt. Et så stærkt et køretøj er ikke legetøj, men den kan være sjov.

Vi forhandler både brugte og nye ATV køretøjer. Der er selvfølgelig både fordele ved at købe en ny eller brugt maskine, og det er helt op til kunden hvad han ønsker. Det skal dog nævnes at vores brugte maskiner altid er i tip top.